Webdesign/webmaster : Gerard

                

 

  

Clubfestival 2018

Verrassende winnaar ClubFestival  Zoom Out

 

Joke Zwaal, taalvirtuoos uit Heino, leverde wederom een scenario ter verfilming aan videoclub Zoom Out. Wat een luxe: een plaatsgenoot die belangeloos het moeilijkste onderdeel van een speelfilm ter beschikking stelt, namelijk een verhaal!

 

Op 9 mei 2018 werd de gehele dag door 4 camera’s op een mooie locatie gefilmd en door drie acteurs bereidwillig én heel talentvol geacteerd, onder leiding van Daan Utermark.

 

Op 12 november 2018 werden 5 filmversies getoond tijdens het jaarlijkse Clubfestival van videoclub Zoom Out.

Elke editor had het uiterste gevergd van het montageprogramma en liet zijn/haar film beoordelen door een kundige jury. De jury bestond ook dit jaar uit drie leden van videoclub Zwolle.

 

Die jury had geen gemakkelijke taak. Ze gaf een opbouwend commentaar op elke film. Uiteindelijk werd de film van Dick Slaats beoordeeld als de terechte winnaar.

De jury vond in zijn film de sfeer van het verhaal het beste weergegeven.

 

Bijgaand Dick Slaats als trotse ontvanger van de Alfons Slag Trofee, uitgereikt door Peter Hut, Martin de Fluiter en Theo Tekelenburg van videoclub Zwolle.

 

Binnenkort is de film via www.zoomoutheino.nl te bewonderen.

De leden gaan zich weer voorbereiden op de volgende editie in november 2019,  want de Alfons Slag-trofee is een begerenswaardig object: drie maal winnen is houden!

Hebt U interesse zo’n clubavond mee te maken?

Kom dan eens vrijblijvend kijken.

Dick Slaats met de Alfons Slag trofee

De Alfons Slag trofee